dilluns, 25 d’octubre del 2010

Anem a Can Coll!

25 d'octubre 2010

Avui hem anat d'excursió a la Masia de can Coll, Collserola. Hem pogut veure les activitats que poden realitzar els infants en una visita i la veritat és que m'han semblat molt adequades ja que són activitats totalment diferent a les que proposen altres granges.


A can Coll, els infants es posen en la pell de les persones que viuen en la masia i es converteixen en grans treballadors per un dia: fan el menjar dels animals, donen de menjar, netegen la granja... i tot això, ho fan amb els estris corresponents. Amb això últim vull dir que utilitzen martells, carros, estris punxants sense posar cap trava i m'ha semblat molt correcte perquè moltes vegades volem protegir molt als infants i no utilitzen materials que es poden trobar a la vida diària. Això que diem: "No li deixis que és molt petit per utilitzar això".


Després de treballar, els infants poden anar a visitar la casa dels petits. És un espai acollidor format per diferents racons on els infants experimentaran amb tot allò que han vist al bosc i a la granja.

L'experiència: Fotografies

- La Casa dels petits

- La Masia de Can Coll

- La Granja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada